HotEnglish 012

熱情的Sammi入了相,上方這個招牌因此曝了光,Gee, I felt a glow of pride/bride at her achievements.

 

 

HotEnglish 011 小小書櫃區, 請拖鞋。
HotEnglish 021 書角翹起來了。

HotEnglish 037 HotEnglish 039 HotEnglish 038 這是後花園嗎?我好奇開了門,看到一門才藝班。

 

HotEnglish 010學生開始進場了。

HotEnglish 020 HotEnglish 022 HotEnglish 016 HotEnglish 018 HotEnglish 017

他們又熱情又害羞。

HotEnglish 019 上課前的樣子,哈哈,Little folks, have you done your homeowrk?。

 

 

 

這天我看了三堂課。Judy, Grace & Sammi's.

 

 

 

 

HotEnglish 023 HotEnglish 025

HotEnglish 028 HotEnglish 030 HotEnglish 027 HotEnglish 029

 

HotEnglish 036Hey, grown-up-wannabe!!

 

HotEnglish 035

 
創作者介紹

一本尚未完結的書

etbleu 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(2) 人氣()


留言列表 (2)

發表留言
  • thatslife
  • Wow~~

    It's amazing that your photos moved me and lit my heart. It offers another aspect of the school. Thanks!
  • 45
  • ^^ 哈 他們又熱情又害羞
找更多相關文章與討論